Om

foto privat

Jag är gymnasielärare i svenska och engelska på Anna Whitlocks gymnasium i   Stockholm med ett stort intresse för lärande i allmänhet och av   undervisningsutveckling i synnerhet.

I am an upper secondary teacher of Swedish and English at Anna Whitlock’s   gymnasium in Stockholm with a great interest in learning in general and in teaching  development in particular.

Jag har också arbetat en del med fortbildning och skolutveckling,  t ex som en av initiativtagarna till Skollyftets MOOC Digitala Skollyftet och det utvidgade kursbegreppet.  Delad kunskapskultur och digital öppenhet möjliggör skolutveckling för alla! Under två år arbetade jag som  PRIO förändringsledare i Nacka kommun.

Sådant som aldrig upphör att fascinera mig är komplexiteten kring hur vi lär oss.  Språk och hur vi kommunicerar på olika sätt (i mina ämnen ofta om och genom litteratur, poesi, prosa, aktualiteter, film, teater, konst och musik) men också hur social interaktion och motivation påverkar och hur hjärnan fungerar är så spännande.

Förutom läraruppdraget har jag ägnat mig åt professionellt och kollegialt lärande (processhandledning), MIK- media och informationskunskap, fortbildning (material för Läslyftet mm) inom kommunikation, t. ex presentationsteknik (grundläggande retorik), strategier och tekniker för att bli en glad och säker talare och engelska för den som behöver friska upp språket, t.ex för att använda det i arbetet.

Mer info hittar du under Föreläsningar/workshops

Twitter: @GunnelThydell

E-post: till (at) gunnelthydell.se

F-skattsedel finns.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.