Om

foto privat

Jag är gymnasielärare i svenska och engelska, från om med augusti 18 på Anna Whitlocks gymnasium.

Jag har också arbetat en del med fortbildning och skolutveckling,  t ex som en av initiativtagarna till Skollyftets MOOC Digitala Skollyftet och det utvidgade kursbegreppet.  Delad kunskapskultur och digital öppenhet möjliggör skolutveckling för alla! Under två år arbetade jag som  PRIO förändringsledare i Nacka kommun.

Sådant som aldrig upphör att fascinera mig är komplexiteten kring hur vi lär oss.  Språk och hur vi kommunicerar på olika sätt (i mina ämnen ofta om och genom litteratur, poesi, prosa, aktualiteter, film, teater, konst och musik) men också hur social interaktion och motivation påverkar och hur hjärnan fungerar är så spännande.

Förutom läraruppdraget ägnar jag mig emellanåt åt professionellt och kollegialt lärande (processhandledning),  MIK- media och informationskunskap, fortbildning (material för Läslyftet mm) inom kommunikation, t. ex presentationsteknik (grundläggande retorik), strategier och tekniker för att bli en glad och säker talare och engelska för den som behöver friska upp språket, t.ex för att använda det i arbetet.

Mer info hittar du under Föreläsningar/workshops

Twitter: @GunnelThydell

E-post: gunnel (at) gunnelthydell.se

F-skattsedel finns.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *