Om

foto privat

Jag är gymnasielärare i svenska och engelska, och arbetar också med fortbildning och skolutveckling, t ex som en av initiativtagarna till Skollyftets MOOC Digitala Skollyftet och det utvidgade kursbegreppet.  Delad kunskapskultur och digital öppenhet möjliggör skolutveckling för alla. Detta är andra året som jag  arbetar halvtid som PRIO förändringsledare i Nacka kommun, deltid som lärare och har ändå lite tid kvar till annat roligt.

Sådant som aldrig upphör att fascinera mig är komplexiteten kring hur vi lär oss.  Språk och hur vi kommunicerar på olika sätt (i mina ämnen ofta om och genom litteratur, poesi, prosa, aktualiteter, film, teater, konst och musik) men också hur social interaktion och motivation påverkar och hur hjärnan fungerar är så spännande.

Förutom läraruppdraget ägnar jag mig åt professionellt och kollegialt lärande (processhandledning),  MIK- media och informationskunskap, fortbildning inom kommunikation, t. ex presentationsteknik (grundläggande retorik), strategier och tekniker för att bli en glad och säker talare och engelska för den som behöver friska upp språket, t.ex för att använda det i arbetet.

Mer info hittar du under Föreläsningar/workshops

Twitter: @GunnelThydell

E-post: gunnel (at) gunnelthydell.se

F-skattsedel finns.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *